e
Banner

Etiketler: nilgün keleş



Sertrans CEO’su Nilgün Keleş pistin tozunu attı


Yayın: 13-03-2019
Kategori: Lojistik

Türkiye‘nin başarılı girişimci kadınları ve genç girişimci iş kadınları, dünya çapında bir ilk olan Pembepist etkinliğinde bir araya geldi. Sertrans CEO’su Nilgün Keleş’in de yarışmacılar arasında yer aldığı etkinlikle kadınlar arasındaki dayanışmanın artırılması hedefleniyor.




Sertrans Logistics eşitlilikte kararlı


Yayın: 22-03-2019
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe zoru başaran yöneticilerden Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, şirketinde terfi konularında önceliği kadın çalışanlardan yana kullanıyor. Şirket olarak ataerkil yapının kırılmasına katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Keleş, hedeflerinin kadın-erkek çalışan oranı %50-%50 eşitlemek olduğunu söylüyor. 




Sertrans’tan yapay zeka odaklı kodlama sınıfı


Yayın: 16-05-2019
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile Türkiye’de ilk kez lise seviyesinde yapay zeka odaklı kodlama sınıfını açtı. Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, endüstri 4.0 çağında Türkiye’nin amiral gemilerini yönetecek kaptanları şimdiden yetiştirmek istiyoruz. Darüşşafaka ile ekonomiye ve eğitim dünyasına ilham veren bir iş birliği yapıyoruz” dedi.
 




Sertrans Logistics B2B'den B4B4C'ye geçiyor


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, e-ticaret sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren Echo Summit'teki “B4B4C” oturumunda, sektörde yepyeni bir yaklaşımın liderliğini üstlendiklerini duyurdu. Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş "Artık B2B'nin merkezine de tüketici geldi veya gelmek zorunda. İşte biz bu yeni yaklaşıma B4B4C ‘Business For Business For Consumer' diyoruz” dedi.




Sertrans, Almanya'da 5 bin metrekare depo açtı


Yayın: 12-04-2021
Kategori: Depolama - Antrepo

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Almanya'da 5 bin metrekarelik bir depo açtı. Yurt dışına açılmak isteyen Türk markaların lojistik operasyonlarını bu depo üzerinden yönetecek olan Sertrans Logistics, yeni deposuyla özellikle Almanya ve çevre ülkelerde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor.




Sertrans Logistics'ten 4,5 milyon avroluk e-ticaret deposu yatırımı



Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt içi büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak İstanbul Akpınar'da 30 bin metrekarelik yeni bir depo açtı. İki yılda yaklaşık 20 milyon avro depo yatırımı yapmaya hazırlanan Sertrans Logistics, 2 bin kişinin üzerinde bir ek istihdam yaratacak. 




Sertrans'a sürdürülebilirlik ödülü


Yayın: 08-10-2021
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Türkiye ekonomisine yön veren aile şirketlerine özgü dünyanın ilk ve tek sürdürülebilirlik projesi olan Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Projesi kapsamında verilen Kuzey Yıldızı Ödülleri'nde “Kurumsal Yönetim Kategorisi” birincilik ödülünün sahibi oldu.




Sertrans Akademinin birinci dönem mezunları sertifikalarını aldı


Yayın: 19-10-2021
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle lojistik sektörüne daha bilgili ve tecrübeli bireyler kazandırmayı hedeflediği Sertrans Akademi'yi hayata geçirdi. E-Lojistik Uygulamaları ve Pratikleri sertifika programıyla başlayan akademinin ilk dönem mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.




Sertrans Logistics 10 milyon adet ürün çıkışı hedefliyor


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics'in Yönetim Kurulu Başkanı  Nilgün Keleş, indirim dönemi olan kasım-aralık aylarında 10 milyon adet ürün çıkışıyla yaklaşık 3 milyar TL'lik bir ticaret hacmi öngördüklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl 2 bin 500 kişilik bir kadroyla süreci yöneten Sertrans Logistics'te bu yılki sayının 3 bin 500'e çıkması öngörülüyor.




Sertrans, 250 bin metrekare depolama kapasitesi hedefliyor


Yayın: 25-01-2022
Kategori: Lojistik

2021 yılında pek çok önemli gelişmeye imza atan Sertrans Logistics, özellikle depolama operasyonlarında yılı ciddi bir büyümeyle kapattı. Şirket, 140 bin metrekareye ulaşan depolama kapasitesini 2023 yılında yaklaşık 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor.